torsdag 8 november 2018

Dollarstore

är på väg att öppna ett varuhus i Lidköping. Kedjan förhandlar just nu med en fastighetsägare kan vi läsa.. Tankarna går då naturligtvis direkt till handelsplats Änghagen med flera tomma lokaler och med mer tomma lokaler nästa år..
Det borde väl vara givet istället för att de ska bygga nytt, men man vet aldrig, där har man också etablerade parkeringsplatser..
Det läggs ner i hög fart vad gäller butiker i stan men ibland kan det komma nya etableringar, jag trodde Biltema skulle vara igång att bygga nu, har inget hört om det..
Man säger att man inte kollar så mycket på vilka konkurrenter som finns och jag vet inte vilka det skulle vara t.ex. ute på Änghagen.. Rusta? ÖB? Clas Ohlsson? Vi får väl se vad stan mäktar med, livsmedelbutiker lär det inte bli några nya för det har politikerna fått för sig att skydda.. Kollar jag på hemsidan verkar det vara ÖB man kommer att konkurrera med.. Och det kan bli svårt med konservativa Lidköpingsbor.. Men med tiden så..

Var man skulle bygga nytt då? Någonstans där Biltema kommer at ligga eller i närheten av Lidens handelsträdgård, men det vet i tusan om politikerna i stan godkänner det.. Man är ju inte Sveriges företagsvänligaste kommun precis..

Inga kommentarer:

Sibylla får ny ägare.

 Från den 1 maj tar en 24-åring, som är bosatt i Skara, över Sibylla-restaurangen vid resecentrum i Lidköping.. Har varit där några gånger o...