fredag 16 november 2018

Det rör på sig

i gamla Lidköping.. Då menar jag med byggandet.. Sedan ett bra tag pågår anläggandet av vägen förbi Filsbäck ett ganska stort ingrepp.. För inte så länge sedan fick vi en ny tågverkstad, vet i tusan om det hjälpte..
Nu är det full fart på tomten där HL båtar låg om det var ca 125 lägenheter med som högst sexvåningshus.. Ute på Kartåsen har Lidens blommor byggt och HRM bilar, nu är det igång med rivning av MC-konsult för ge plats åt Biltema.. MC-konsult som flyttade till gamla tändsticksfabriken..
Nu letar eventuellt Dollarstore efter lokaler eller att bygga nytt och snart skall väl man börja bygga i Stenhammar där Lidens låg innan om det var HSB som köpte marken..
Sedan är det lite småduttar här och var, AB Bostäder t.ex. på Torggatan där man kanske bygger trygghetsboende.. Och inte att förglömma på Rörstrandsområdet där man nu anlägger ett lekland..
Och vilket decennium som helt börjar väl reningsverket att byggas, det enda som lär dröja är ett nytt badhus där det finns ett stort behov av.. Där rör det inte mycket på sig..
Hamnstaden det vet i tusan, kanske kommer upp ett litet "kluster" med några hus vid småbåtshamnen för principens skull..

Inga kommentarer:

Körkort!

Jag gick till en butik vid torget i Lidköping som hjälpte mig med foto och att sätta in det på ansökan om förnyelse jag fått.. Kommer inte i...