onsdag 19 september 2018

På Änghagen intet nytt.

Vi brukar fika på COOP och då blir det tjafs om allt mellan himmel och jord och ett är på mycket nära håll, det är de tomma lokalerna strax bortom COOP..
Det var ju en nästan klang och jubelföreställning nät man meddelade att man i princip hade en gäst för båda ytorna, men se det var en schimär.. Under det år som gått eller så då har vi hela tiden sett skylten med "Lokal uthyres" och undrat -va tusan!!!
Den sista tiden har vi kommit fram till att det blir inget av dessa planer och mycket riktigt, nu kan vi läsa att:
"Ännu är inget klart om vad som händer med de tomma butikslokalerna på Änghagens köpcentrum i Lidköping..
- Men vi har en bra efterfrågan, säger de som ansvarar för uthyrningen" hos det Stockholmsbaserade fastighetsbolaget Areim..
Jojo, bra efterfrågan man undrar hur bra den är det skall dröja max två månader till innan det kommer något besked.. Då får vi se hur stor efterfrågan det var..
Tomma lokaler dyker upp lite varstans, flera finns även i centrum tack vare att folk handlar mycket via nätet och gör att arbetstillfällen i butiker försvinner och så även butiker.. Det betyder att mycket kan bli dött nu när även livsmedelsbutiker börjar köra hem..
Får se hur länge denna skylt sitter uppe till det börjar väl närma sig ett år snart.. Om det finns några hugade som vågar ta upp kampen mot internet eller om dessa arbetstillfällen går förlorade de också.. Kanske Biltema är färdigt inan dessa lokaler är uthyrda..
Arkivbild.
Har varit på tapeten innan och håller det på kan väl även detta läggas till arkivet för långbänkar..
Tom lokal.

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...