fredag 21 september 2018

Framnäs åderlåtes igen.

Tydligen skall det bli ännu en lokal tom ute på Framnäs då leksaksbutiken "Lekia" kastar in handduken.. Den 31-oktober skall det vara slut. Dåligt kundunderlag och at man inte kommit överens med hyresvärden om framtida hyra sägs vara några orsaker..
Verkar vara så att dessa handelscentrum i alla fall mindre butiker har spelat ut sin roll, det fodras nog en större kedja bakom sig..
Ville inte Hjertbergs bygga ut till till modell ICA MAXI? Det finns väl utrymme för det nu med två tomma lokaler vägg i vägg, f.d. blomsterbutiken försvann för ett tag sedan och nu då Lekia.. Det borde väl ge ett bra tillskott till yta.. Men vad skall Willys svara med då..

Inte lätt att vara ägare av handelscentrum numera samma gäller Änghagen där man får kämpa för att fylla två tomma lokaler och i centrum blir det nya tomma lokaler lika fort som man fyller andra..
Gynna våra nära butiker med anställda från trakten istället för att handla över internet, det är välmed få undantag du inte finner vad du söker i stan.. Och skulle du inte finna det så har vi relativt nära stora marknader..
Halva nöje med att handla från butik är enligt mig den sociala samvaron med folk där man ofta träffar tjöt-objekt...

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...