tisdag 21 augusti 2018

Man lovar och lovar.

Fast läkarkontakt, ­VIP-kort för äldre multi­sjuka samt kvälls- och helgöppna vårdcentraler. Det är några förslag som Kristdemokraterna i regionen gå till val på kan vi läsa..
Bara undrar hur många gånger har vi läst liknande löften om husläkare och sådant från många håll, max väntetid t.ex. Någon som tycker del blivit bättre? Tycker man läser dagligen om folk som får vänta månader /år

De som inte behöver anlita sjukvården så ofta kanske inte klagar men en del som har sina turer dit mer frekvent kanske har sina tvivel.. Då är kunnig och hängiven sjukvårdspersonal guld värd..
Man skall nog inte överhuvudtaget stirra på valfläsket utan försöka klura ut vad partiet egentligen har åstadkommit och vad har de ville de göra före valet.. Inte bara lova miljarder i tillskott utan att man har muskler och medel att verkligen göra något..
Och det nya med doktor via internet samt få mediciner hemskickade ger jag i alla fall inte ett jävla skit för.. Skall ha ögonkontakt och är jag kapabel att handla min medicin personligen på apotek direkt så klart som tusan jag gör det..

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...