lördag 11 augusti 2018

Biltema upp över vattenytan.

Miljö- och byggnämnden har givit klartecken till långbänken Biltema.. Som vill bygga på Kartåsen så nu är det väl till att riva MC-konsult för parkeringsplatser..
Överklagande är väl knappt troligt då det inte finns direkt några berörda men man skall inte ges sig tusan på att det inte dimper in något i denna stad..
Däremot kan det bli tjafs om in och utfart till området där Biltema ska ligga då vad man kunnat läsa man inte verkar vara överens..
Vi får väl se.. När vi lagom börjar frysa och längtar tillbaka till denna sommar så drar man väl så sakteliga igång, det verkar inte vara någon brådska om det skall vara färdigt samtidigt som den nya vägen..
HRM bil AB och Lidens handelsträdgård lär väl vara klara långt innan så den gamla infarten blir väl i bruk ett tag till.. Så kan HSB eller vilka det var börja planera för hus där Lidens nu ligger, där lär det med all säkerhet bli överklagande och de vore korkade om de inte tar med det i beräkningen.. Det lär inte stå några hus där 2019 men troligtvis innan Hamnstaden om den nu behövs..

1 kommentar:

Anonym sa...

Och handeln i centrum blir ändå mer avsides med ytterligare en extern handelsplats...

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...