torsdag 12 juli 2018

Punkterade däck.

Några har vandaliserat ute på taxi och skurit sönder däck.. Efter inventering insåg de att någon punkterat samtliga däck på 22 av taxis bilar och de flesta däcken var helt nya.. Man kan undra till vilken nytta?
Detta tilltag kunde vi läsa om i NLT men jag kan inte förstå varför blaskan blandade in Power big meet i det hela, inga anklagelser förekommer men vad överhuvudtaget har detta evenemang med detta att göra?
I helgen har många människor rört sig i området i och med Power big meet skriver man..... Jaha och??? Det rörde sig människor i hela stan dessa dagar..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Apropå taxi, har ni sett att det kommit ett nytt taxibolag till stan för bara 1-2 veckor sedan. Taxi 201 201 heter dom visst. Vita bilar med texten LIDKÖPING och Taxi 201 201 på.

Leif Johansson. sa...

Se där skadar väl aldrig med flera aktörer även i denna bransch, har inte sett några av dessa bilar ännu men det kommer man väl att göra.

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...