måndag 9 juli 2018

Lidköpinge med nöje.

Så var denna fest över och personligen har man haft det mycket trevligt speciellt med kvinnlig gemenskap.. Det är inte allt för ofta det sker och det blir lite annan atmosfär än när bara enfaldiga gubbar träffas..
Hoppas man återkommer nästa år också det verkar som om det var mindre gnällspikar detta år.. För det vore väldigt underligt om inte en träff med flera tiotusentals människor satt sina spår med t.ex. nedskräpning.. Men tack vare människor så såg staden representabel ut dagen efter, gött mos kommun och ni andra..

Nu har vi haft två perfekta evenemang "International street market" och detta "Power big meet" sedan också diverse mindre arrangemang, ingen kan väl påstå att Lidköping är en tråkig stad, jag stortrivs..
Så är inte sommaren eller evenemangen över ännu mer kommer som "Hjulafton" och de mindre som "motortorsdag" "Musik på bryggan" m.m.
Så väl mött Lidköpingsbor ut och mingla var inte tråkiga och sitt hemma och framförallt gen fan i att gnäll..

Inga kommentarer:

Körkort!

Jag gick till en butik vid torget i Lidköping som hjälpte mig med foto och att sätta in det på ansökan om förnyelse jag fått.. Kommer inte i...