tisdag 17 juli 2018

Allmänhetens plats!

Hopptorn, flytbryggor, bordtennisbord och ­kanske en utomhusscen skrivs det om att det skulle vara önskemål nere vid småbåtshamnen och kanske det.. En sådan här sommar hade det varit perfekt..
Men i det stora hela så är detta inte aktuellt mer än ca tre månader om året kanske fyra.. Men man måste ju hålla området runt där i allmänhetens intresse nu när Hamnstaden dröjer eller vem vet kanske inte ens blir av.. I alla fall blir den ordentligt åderlåten.. Först ut efter Lidåker blir väl där HL båtar låg med 120 lägenheter sedan följer väl Stenhammar där Lidens handelsträdgård ännu ligger..
Det skall även startas här och där i centrum och utanför centrum bostäder inte så stora men ändå bostäder så när vi kommer till början av 2020-talet så är frågan hur mycket Hamnstaden behövs, kanske på ett långt perspektiv..
När Hamnstaden kom på tal hade jag en hel del år kvar till pension och jag vet jag tänkte att 2014 då kanske man kan söka lägenhet där när man återvände till Sverige.. Men jösses...
Det var innan nytt reningsverk och markförhållanden bl.a. hade kommit igång på riktigt, om det kommer några hus på området så är det nära tjugo år det tagit till dess..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...