onsdag 27 juni 2018

Vår kära värme.

Åter svettas man under värmen och man söker skugga när man t.ex. ska sätta sig och fika ute.. Själv älskar jag denna situation när man får gnälla på värmen och att lite senare på kvällen sitta på balkongen och bara njuta..
Vårt hus har en betongstomme och jag vet från andra varma dagar att det som jag trodde för länge sedan att betongen skulle på nätterna göra det olidligt varmt på grund av "innestående" värme, men icke..
Det är en mycket behaglig temperatur inomhus trots att både vardagsrum och sovrum vetter mot söder, mycket tacksamt..
Har inte kollat hur det ser ut vid värmeverket nu för tiden men för några år sedan hade man svårt att bli av med brännbart material för att det var varma vintrar och nu lär väl knappast värmeverket gå på högvarv.. Får bli en tur dit och kolla om man ser några balar eller om de är gömda för inte kan de väl eldats upp?
Arkivbild.

Oroväckande skulle vara att bär i skog och mark riskerar torka ut, då kan jag inte handla från tjejerna på bordet på torgdagar..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...