fredag 1 juni 2018

Snart bevattningsförbud?

Jag sökte på "Bevattningsförbud" på kommunens hemsida men fick "Ingen träff".. Så troligtvis skall väl det betyda att det ännu inte råder något sådant..
Vet att man gått ut med uppmaningar om att spara på vattnet för att just slippa bevattningsförbud.. Men frågan är hur länge det håller om det inte kommer något regn snart.. Logiskt så är det mycket stor brandfara ute i naturen..
Ytterligheter då och nu.. Kommer inte ihåg året då Lidan svämmade över rejält eller om det var islossning.. Men hur som helst så lär det inte finnas så mycket vatten nu så att vattnet kommer upp i dessa nivåer.. Här gamla Essotappen vid sidan av torget där det fanns toaletter på baksidan..
Arkivbild.
Man har efter detta skrevs tydligen beslutat om ett eldningsförbud bland annat i Lidköping.. Det betyder restriktioner mot öppen eld i skog och mark.. Man kan bestraffas om man inte följer det.

Inga kommentarer:

Willys.

 Tydligen så pyr det av missnöje i Axfood. Nu vädrar flera handlare kritik mot koncernens interna villkor – samtidigt anklagas ledningen fö...