måndag 4 juni 2018

Rekord för Skara sommarland.

Hur mycket vädret betyder för Skara sommarland visar väl sig nu.. Mot förra årets 2200 besökare under premiärhelgen.. Så håller sig denna väderlek så uppnår man säkert de minst 300 000 man vill ha..
Så kom detta år under en stekhet sol med klarblå himmel kom 9100 besökare, vilket är ett rekord med nuvarande ägare.. I söndags var det så varmt att när jag åkte ut och cyklade vid middagstid fick jag avbryta och vänta tills senare kväll..

Idag måndag är det egentligen perfekt väder, just nu 18 grader och sol, man spår max 23 grader, i morgon max 18 grader, nästan så man kommer att frysa då..
Det varma vädret har haft den påverkan på mig att jag har minskad matlust, i alla fall för varm mat, däremot har det gått lite mer öl så kaloriintaget har nog varit konstant..
Nu är det snart nationaldagen och sedan får vi se vad denna sommar har att ge i fortsättningen.. Många vill nog gärna ha en rejäl rotblöta..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...