måndag 4 juni 2018

Kors i taket!!

Kan det vara möjligt? Ett nytt badhus ska byggas vid Framnäs redan 2021. Nyhet i majoritetens investeringsbudget enligt NLT..
– Vi vill göra en tydlig markering att vi menar allvar med badhuset, Jonas Sundström (S), kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande..
Ja någon tydlighet har det inte varit i detta fall innan och jag vet inte hur tydligt detta är. I fallet med Hamnstaden började man "visionera" 2002.. Vad säger att detta går fortare..
Och hur blir utformningen? Ett badhus värdig namnet där man även kan utföra vissa vattenlekar eller en plaskdamm.. Man har sagt att man inte kommer att tävla med Skövde om ett nytt badhus.. Det är väl inte nödvändigt, men bygger man ett så för tusan se till att det uppfyller vissa krav på vad man kan kalla ett badhus för både motionärer och ungdomar, inte bara en liten rutschkana..
Men som sagt ännu är det bara fina ord och liten verkstad, får se om det kommer att avancera, Om det ska börjas bygga 2021 då är det nog bäst att man inte har Hamnstaden fart..
Och ska det ligga i samma hus som konferenshallen samt hotellet blir det nya badhuset av typ badkarsstorlek..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...