fredag 1 juni 2018

I väntan på Hamnstaden?

Enligt NLT så " Fem bolag har anmält sitt intresse för byggnation av en hotell- och konferensanläggning vid Framnäs." Men det är ett "intresse" vad som blir av det hela är en helt annan sak..
Det kan bli så också att det hela blir en riktig långbänk inte minst byråkratiskt.. Och får sedan kommunpolitiker tag i frågan då kan det gå riktigt käpprakt åt he****..
Och som med en eventuell ny hyresgäst i de tomma lokalerna på Änghagen så någon upplysning om vilka det rör sig så hemlig, så hemlig.. "Det är allt från kända stora bolag till mindre lokala bolag och det handlar om både entreprenörer och byggbolag.. Den informationen kunde vi lika gärna klara oss utan.. Stanna kvar i hemligheternas grotta.
Man anser tydligen att det behövs ett hotell till i stan vi, har väl Stadshotellet det största och några till lite mindre och ett vandrarhem eller om man vill bo på en camping..
Hotell- och konferensanläggning står det, det gäller att anpassa efter behov.. På frågan om man bedömer dem som intressanta svarar man: "– Ja. De har kapacitet att genomföra projektet." Se där, är inte det en förutsättning för att de ska vara intressanta?
Och när lär det bli av som sagt, troligtvis lika osäkert som Hamnstaden.. I denna stad ser vi allt från smidiga byggen till otroligt krångliga.. Tur det inte finns några gamla träkåkar på platsen, då dyker det upp "tyckare" i varje buske..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...