tisdag 12 juni 2018

Förtätning av centrum.

Nu vill AB Bostäder riva det hus som bland annat innehållit Jehovas vittne eller vad det var.. Det har sagts mig att det skall bli trygghetsboende..
Men det sade man om gamla Skattehuset också men det sket sig.. Det hade varit ett perfekt läge men detta är inte mycket sämre det heller.. Får se om det blir av denna gång då..
Vem vet om det blir gnäll om detta hus också som de fyra röda trähusen, i denna stad är inget omöjligt när det skall planeras för framtiden.. Även politiker vill förhindra genom att försvåra en del biltrafik för folk.. Men är man en god miljömupp så är man.. Men här borde det väl ligga inom politikeragendan att förtäta centrum och möjligheten att inte bygga någon parkering där för att hindra folk och ha bil..
Miljö- och byggnämnden skall nu avgöra om det får rivas, såvida inte Länsstyrelsen lägger sig i detta också och vill ha rivningsförbud..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...