fredag 8 juni 2018

Fler bilar i Lidköping..

Nu satte sig väl kommunens miljömuppe-politiker i halsen de som med styrmedel vill tvinga folk att avstå bil, kolla vilka det är nästa gång ni röstar ni som är beroende av bil..
Elände, elände.. "Antalet personbilar per invånare i Lidköping fortsätter att öka och nådde förra året en ny rekordnivå. 490 bilar tillkom medan folkökningen stannade på 271 personer."
Folk har bedömt att man av olika orsaker behöver bil(ar).. Annorlunda arbetstider, för att handla, pendlar till jobbet som säkert är en stor del av Lidköpingsbor.. Där ingår även behovet av bil då det växer upp ytterområden en bit från stadskärnan med t.ex. handelscentrumen..
Då väljer våra kommunpolitiker att slå till mot centrum och minska på parkeringsnormen där.. Undrar vilken del av kroppen man tänker med!! Denna ökning fortgår inte i alla evighet så får man kolla lite på hur mätningarna gjorts, statistik är inte alltid i facit med verkligheten. Lögn, förbannad lögn och statistik känns väl igen?
Kanske kan en del falla tillbaka på att vi har en bilfientlig trafikchef i kommunen och att vissa politiker får kalla fötter när de inte vet hur trafiksituationen skall lösas..
Riktigt illa är det väl bara vissa tider på dygnet, jag har kollat vid flera tidpunkter då det inte varit några problem alls..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...