onsdag 13 juni 2018

Evenemangen har börjat.

Då har den Internationella street market veckan börjat och pågår till söndag vad jag förstår..
Vill påstå trots den tropiska värmen som varit att denna dag var perfekt för denna marknad med lagom temperatur runt 20 grader och med lite moln i skyn..
Det verkar även i alla fall denna dag som om Lidköpingsborna är trogna för när jag var där strax efter klockan ett så var det mycket folk där.. Man låg till och med på gräsmattan och åt vid sidan av jaktslottet..
Som förra året var en del tält välbesökta medan andra kanske inte så välbesökta.. Själv var jag föga originell och besökte det Italienska tältet med en Margeritha som följd.. Det man kan köpa vilken dag på året här i stan.. Men det skall bli bättring de är ju här i fem dagar..


Vad jag kommer ihåg fanns det inget öltält förra året det fanns nu.. I vanlig ordning fick vi presumtiva alkoholister uppleva svensk alkoholpraxis.. Trots det var "Internationell street market så fick vi dra oss lite åt sidan, sitta inhägnat med staket.. Istället för att mysigt sitta bland de internationella ståndens bor o stolar och svepa en öl.. Nej nej inte i detta land, vet hut, kan i värsta fall kränka någon nykterist..
Förpassade av svensk alkoholpolitik till sidan av inte sitta bland folk som äter från tälten..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...