tisdag 5 juni 2018

Biltema beställer bygge.

Verkar som om Biltema blir av.. Biltema expanderar och storsatsar på fysiska varuhus i Sverige. Uppdraget för byggnation av sex nya varuhus har gått till Lagans Byggnads AB med huvudkontor i Småland..
Byggnation av varuhusen sker under 2018-2019 på följande orter: Stockholm; Bredden samt Haninge, Avesta, Nässjö, Falköping och Lidköping.. Om inte som brukligt är i denna stad att det blir någon käpp i hjulet, men härute är väl det överstökat vad jag förstår, man har haft den obligatoriska vändan..
Nu återstår bara tjafs med Trafikverket om en infart och Lidköping och statliga verk går sällan ihop.. Snarare är man piggare på att åderlåta staden från staten..
Nu skrivs det att ansökan om bygglov har lämnats in för Biltemavaruhuset på Kartåsen.. Så nästa år vid denna tid kanske vi får hälsa dem välkomna med ett antal nya arbetstillfällen i släptåg.. Butiksytan blir 5000 kvm inte någon större butik alltså runt 50x100 meter eller något, men det räcker väl.. Vi kan väl köpa en korv med bröd för tio kronor och kaffe med kanelbulle för samma pris.....

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...