torsdag 24 maj 2018

Värmen.

Under vintern och även när vintern började lida mot sitt slut så gnälldes det enormt på vädret och undrar om inte jag var bland de värsta att gnälla.. Men det såg länge hopplöst ut med dag efter dag med bara snålblåst och kallt..
Då kunde vi inte tänka oss detta väder, det låg långt bak i sinnet.. Men så poff..... Nu är det väl snart dags att gnälla "tvärtom" så att säga, men tänker man efter så det kommer inte jag att göra i alla fall..
Torrt i marker och hörde att en del bönder önskar sig snart en riktig rotblöta för att deras mål ska uppfyllas.. Nu stundar även några större evenemang i staden till vilka man önskar vackert väder som kan vara skillnad mellan stor framgång eller ingen framgång..
SMHI just nu..
"Maximal dygnstemperatur mellan 26 och 30 grader, tre dagar i följd. Om prognosen ändras till en kraftigare eller mer långvarig värmeperiod uppdateras meddelandet till en varning"..
Vem kunde tro detta under mars månad när man knappt ville gå ut.. Man lär sig aldrig..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...