måndag 7 maj 2018

Tomma lokaler.

Nu kommer det att bli mer tomma lokaler i centrum tomma enligt media.. Kortbetalning är dyrbar för butikerna och svårigheten att hitta p-platser i närheten späder på problemen med lönsamheten menar några ägare.. Det är två klädbutiker denna gång, vem blir nästa till rakning?
Hyran måste väl också spela in och vad gäller p-platser så har moderater i Lidköping kommit med det korkade förslaget att man inte skall ersätta ett bland centrums största parkeringsytor den vid Systembolaget med någon ny parkering och så kommer man troligen att stänga tak-parkeringen på Åhléns också..
Undrar vad butiksägarna i centrum gillar detta förslag eller har M tänkt sig en stort p-hus någon annanstans? Nog är det ett "stålbad" som pågår för många butiker och då inte bara i centrum.. Handelscentrumen har fått sin beskärda del också..
Nu ligger även Lidköping som handelsstad i potten med ett dåligt handelsindex.. Som borde ligga en bit över 100 men troligen ligger en under 100 för tillfället.. Får se om Biltema kan avhjälpa något, om de kommer.. Men Tillväxt Lidköping andas ju förhoppning, måste de väl göra så vi får se även antal inflyttade utanför asylsökande är också viktig.. Eller så skiter man i allt det där..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...