lördag 19 maj 2018

Nytt lekland.

Enligt uppgifter i media skall ett lekland byggas och öppnas vid parkeringen intill "Sibirienhusen" på Rörstrandsområdet..
Och det är väl alldeles utmärkt.. Sedan beror det på hur detta kommer att bli, ett lekland värt namnet? Hur attraktivt kommer det att bli? Vad kommer det att kosta hugade? Samt lite annat smått och gott som konjunktur och sådant oväsentlig!!!
Man får hoppas det inte blir ett par uppblåsbara rutschkanor och någon hoppborg som finns på varenda marknad ute i det fria utan något som sticker ut lite.. Nu är det väl inga politiker inblandade som håller emot så då kan man väl safta i så mycket man vågar.. Kvalité på verksamheten då kommer också folket och bättre i så fall att falla med flaggan i topp och inte med en flopp på grund av tråkigt lekland..
Får verkligen önska lycka till med detta projekt och hoppas på att satsningen får "live long and prosper"..
Här händer det något här, när politiker ska t.ex. bygga ett nytt inomhusbad händer inte mycket mer än välsmorda munläder..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...