måndag 21 maj 2018

Länsstyrelsen.

Den satans länsstyrelsen sätter åter käppar i hjulet för kommunen och låter inte kommunen själva avgöra vad man vill göra..
Länsstyrelsen vil att man ser positivt(??) på att Uranus och Vulcanus, som i flera decennier använts till parkeringsplats.. Man yrar om att påtaglig skada på det aktuella riksintresseområdet Lidköping om byggnaderna utmed Esplanaden revs och om parkeringshus uppförs på det sätt som föreslås i detaljplaneförslaget..
Det är inget annat än att sätta käppar i hjulet för kommunen man gör detta se för fan hur det byggs i andra städer med parkeringshus, Skövde Göteborg t.ex.
Så gnäller man för ett litet parkeringshus på området där det nu finns en av kommunens största parkeringar, åt pipsvängen med Länsstyrelsen.. Samtidigt skiter man i vad en eventuell restaurering kan kosta av de husen eller andra förslag som att flytta ett eller flera hus.. Ynklig Länsstyrelse..

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...