tisdag 1 maj 2018

Första maj

Då är det 1:a maj och första maj tåg runt om i landet kanske inte som de var en gång i tiden med massor av människor utan de sista entusiasterna så att säga..
Själv går jag aldrig i demonstrationståg förutom en gång och det var för akuten här i stan men då gick väl nästan varenda mon o kvinna ur huset för att påpeka vikten av vår akut. Sjukhuset verkar därefter ha gått från ett sjukhus för bevaring av folk till ett någorlunda fungerande men BB lär vi aldrig återfå..
Nu är det maj och man kan väl för tusan kräva att våren visar sin fulla styrka, visserligen har jag upplevt snöblask runt första maj men det har inte varit ofta så låt oss få hänga in de tjocka kläderna nu.. Risken är att stor del av våren går förlorad dess längre fram vi kommer utan vårvärmen om det direkt går över till sommartemperaturer..
Var så frösen av mig att det blev ingen maj-brasa eller var i stadsträdgården utan satt i stolen intill elementet som faktiskt gav lite värmestrålning.. Satt där och höll handen på elementet med tröja på mig, nästan overkligt..

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...