måndag 21 maj 2018

För Lidköping i tiden!

Alliansen partier(en del) försöker på olika sätt utmärka sig genom att vara udda så har vi parti(er) på andra kanten som vill vara publikfriare genom att t.ex. värna om de fyra röda husen inför "Entré syd" eventuella genomförande..
Moderaterna vill inte bygga p-hus på det området men har inte läst om hur man vill kompensera såvida man inte är ute efter att döda centrum.. Nu tvekar Liberalerna inför Hamnstaden vilket väl inte är så konstigt.. Modigt att gå emot detta prestigeprojekt, där så mycket visioner finns inbakat i.. Men deras förslag att bygga fik och restauranger där är urbota dumt, är det något vi inte behöver mer i stan är det mer av detta..
Gärna ett rekreationsområde av klass men till de behövs inte restauranger och liknande.. Vare sig det blir Hamnstad eller inte så behövs ett nytt reningsverk, men det hade kanske räckt med en förstärkning av det som finns till kanske halva kostnaden och sparade VA-avgifter för oss..
Hamnstaden lär dröja innan det byggs hus där och hur bo-marknaden ser ut då vet vi inte.. Kanske det blir så att den marknaden sätter stopp för detta prestigeprojekt..

Nu verkar det i alla fall som om Biltema blir av och det är glädjande, ger runt trettio jobb också, inte att förakta.. Innan öppnar Lidens handelsträdgård och kanske den bilfirma som skall bygga på området..
Kämpa på Lidköping vi når 45 000 någon gång.....

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...