torsdag 3 maj 2018

Ännu ett matställe.

Nu öppnar väl snart Subway på Stenportsgatan eller om den öppnat har ingen koll och lite senare den restaurangen som håller på och färdigställs där Jysk en gång låg vid Rörstrand..
Jag tänkte att nu finns det snart inte något mer ställe du kan öppna på inte i centrum i alla fall såvida man inte smäller upp en restaurang där Cervera låg på Torggatan..
Men deär har jag för mig att fastighetsägaren AB Bostädet har sagt att man inte är så pigga med denna näring i den lokalen, vi får se..
Men hittar man inte mer i centrum då får man väl söka sig lite utanför som t.ex. till den lokalen där en gång "Lenas café" låg.. Där skall någon öppna en grill, "Alsultan grill" med Kebab och andra smårätter med smak från Syrien..
Troligtvis musliminspirerad mat då det är Lammkött som erbjudes och då antagligen inte går att få en öl till maten, men det vet jag inte.. Finns det verkligen underlag i denna stad för en "miljon" matställen......

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...