tisdag 10 april 2018

Vänern kyler ännu.

Hörde av kompisar som varit i Skövde i helgen på något ärende vilken skillnad det var i temperatur.. Där kunde man i princip sitta ute och fika i skjortärmarna medan vi här nästan frös.. Det är som det brukar vid denna årstid det är vårt kära vatten i typ av Vänern som är skillnaden.. En av mina pojkar som bor i Vinninga säger att han bara på den biten kände en viss skillnad om än inte mycket..
En sak är då säker att tar du dig en tur längs Vänerstranden nu och nordan ligger på rakt eller snett på så känns det rejält kallt och är säkert så också..
Så vi får ge oss till tåls ett tag tills vinden vänder till söderifrån eller tills solen värmt upp vattnet lite, då kan vi börja känna lite vårvärme.. Även om vi i lä kan känna det ändå..
Det dröjer väl minst en månad till innan vi kan njuta av en skön tur på Vänern med båt och för en badkruka som jag säkert minst två månader vad gäller ett dopp..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...