lördag 7 april 2018

Power meet.

Får väl ta en tur till Sparbanken arena idag och kolla på bil-mässan där såvida man inte har höjt biljettpriserna något hutlöst...
Köper aldrig eller mycket sällan något förutom en fika då om det finns, men det är trevligt att bara kolla i folk och "knallar" där också..
Det var visst läste jag över 400 platser uthyrda i arenan så det måste vara knökat och så allt folk, får ta mig en koll först om det är någon mening att gå in..

En gigantisk transport av transformatorer är på väg mot Lidköping och är framme lördag förmiddag står det och det kan bli trafikproblem.. Är det inte jäkligt korkat att förlägga transporten samtidigt med anstormning av folk till arenan och bilmässan om det uppstår trafikproblem?

Uppdaterat:
Och som ett brev på posten kommer gnället över trafiken, det parkeras här och där och gnället gäller alla former säkerligen från dem som inte kan godta evenemang om de får det minsta besvär.. Och viss media är inte sena att ta upp gnället.. Man till och med varnar folk från att åka hit.. Men för fan det gäller ju bara en dag har ni så lite tålamod?
Men du milde vad folk..

Inga kommentarer:

Sibylla får ny ägare.

 Från den 1 maj tar en 24-åring, som är bosatt i Skara, över Sibylla-restaurangen vid resecentrum i Lidköping.. Har varit där några gånger o...