onsdag 11 april 2018

Minskade gästnätter.

Bor tillfälligt ute på Kronocampingen och just nu är det ingen större fart men det finns gäster.. Påsk var intensiv med många gäster, en hel drös av husbilar kom och restaurangen var fullkomligt fullknökad.. Fick sitta på barstolarna för att få i mig några öl..
Läser i LN att det ändå går trögt för Destination Läckö-Kinnekulle AB och att de andas viss frustration. För trots att det pågår ett aktivt och omfattande utvecklingsarbete skrivs det når man inte upp till målet när det gäller antalet gästnätter och ökad omsättning i branschen..
Då är vi ändå inne i en högkonjunktur, så kan det inte bli omsättning då, då vet i tusan.. Visst är man beroende av väder och vind men boende på camping brukas planeras i förväg och då vet man inget om vädret..
Man levde mycket på flyktingvågen där en del blev uthyrt och det är ju en Trojansk häst som man egentligen inte kan basera sin statistik på så det är troligen därför som vandrarhem vissa typer av hotell visar sämre resultat.. Man plockade för övrigt in folk överallt och flera gjorde några kronor på det hela..
Vi får se vad Läckö och Kinnekulle kan locka detta år.. Miljömuppar skriker om att vi inte skall ta flyget men att det skulle ge mer klirr i kassan är inte troligt.. Folk flyger ändå på sin semester och skiter i mupparnas ylande..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...