måndag 23 april 2018

Bilfest igen.

Då börjar det sakta men säkert åter närma sig ett Power big meet evenemang..
Förra gången det begav sig så var många restaurangägare eld och lågor och ville ha massivt med utrymmer på torget.. För att förhindra gnäll detta år från berörda bjöd Tillväxt Lidköping in till möte hur man skulle disponera Nya stadens torg som restaurangtorg detta år..
Det kommer tydligen inte att bli någon samordnad insats för ett restaurangtorg denna gång.. Intresset från krögarna var också svalt för att säga nästan obefintligt, av 30 inbjudna kom 4 st till mötet.. Vad nu det betyder, kommer det inte att bli något speciellt på torget eller ordnar man på eget bevåg? Kanske gör man det man gjorde gjort förra gången satsar på redan befintlig verksamhet.. Gnäll lär väl även förekomma detta år..
Folket som stannar över i Lidköping går inte på krog de har medhavda förfriskningar och inte heller storhandlar de i butiker och många är bara ute för att kolla på Cruising, vissa kanske tar sig en öl ute men många gör det inte..
De flesta är väl nöjda med vad som erbjuds ute på Hovby-fältet och det är inte lite.. Tog ett tag att gå över det förra gången.. Hoppas på bra väder även detta år..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...