torsdag 15 mars 2018

Nytt kafé

kan vi läsa men denna gång inte i centrum utan ute i periferin närmare bestämt på Spiken..
Ett nytt kafé i Spiken på Kållandsö öppnar igen med nya ägare.. Om jag inte är helt ute och reser så är det väl i den lokal där innan Emelies innan huserade, ute i Spiken är det i alla fall..
Brygg-kaffet som det kallas skall vara öppet alla dagar utom måndagar så här års.. Kaféet hoppas man ska bli Spikens mötesplats. De tycker att förutsättningarna finns.. Kanske det, sådant här är alltid en risk och så beror det väl på prisläget också och naturligtvis hur sommaren blir.. Emelies var väl inte billigt precis..

Åker man en bit längre som till Läckö slott och skall fika så blir man lite fattigare om man vill fika i Victoriahuset men å andra sidan finns det flera ställen i stan som tar hutlösa 28 kronor ca för en kopp kaffe då får man en påtår om man vill tror jag och med något att tugga till så blir inte besöken där frekventa.. Går du till COOP eller liknande så kostar en kopp kaffe(påtår) plus en kanelbulle 25 kronor alltså mindre än bara en kopp kaffe på vissa ställen..
Men ändå är dessa dyra ställen ändå ganska välbesökta så de klarar sig utan snålvargar som mig och lär så få göra med vissa sällsynta undantag..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...