lördag 17 mars 2018

Ny handel i Skara.

I Skara vill man bygga ut ett handelsområde och det ligger i färdriktningen från Lidköping..
Ägarna av Coopområdet utvecklar det första steget av det nya handelsområdet i Skara.. I den ryms bland annat flera nya butiker och en snabbmatsrestaurang..
Det är väl inte så många från Skara som handlar i Lidköping men Lidköping behöver verkligen få ett positivt handelsindex vilket inte är så lätt och detta nya område i Skara gör väl inte handeln bättre för Lidköping..
Inget av våra handelsområden här har den stora lockelsen, möjligtvis kommer Biltema att öka på attraktionen lite.. Vårt centrum är mysigt och på sommaren har det en fin blomsterprakt men ack så totalt öde t.ex. på lördag eftermiddag för att inte tala om söndag.. Även lite senare kvällstid är det ingen rusning, men va tusan vi är en småstad och av tradition en arbetarstad då kanske inte folk så gärna tar sig ut till centrum..
Inga butiker mer än systembolaget har någon större lockelse i centrum då många av dem har hård konkurrens från internet och med skyhöga butikshyror.. Tror inte ens Subway som snart öppnar på Stenportsgatan gör någon s törre skillnad.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...