tisdag 6 mars 2018

Inte nu igen.

Med det fruktansvärda mordet på Lisa i minne så befara man det värsta.. Men enligt polisen i Lidköping finns det när detta skrivs inga brottsmisstankar med den försvunna flickan i Götene...
Vid 09.30-tiden pratar NLT med polisen i Lidköping..
– Det pågår ett sökande efter flickan, både bland vänner och i närområdet. Vi lägger ner en hel del resurser på det här, säger stationsbefäl vid Lidköpingspolisen..
Sökandet har pågått hela natten och fortsätter när detta skrivs nu på morgonen och det är bara att hoppas på att hon på något sätt självmant valt att hålla sig undan..
Det måste vara ett helvete för anhöriga jag kan tänka mig hur jag själv skulle ta det.. Polisen arbetar med att kontakta vänner och bekanta till flickan, utöver att man söker fysiskt efter henne på olika platser..
Varje minut måste vara en enorm påfrestning, vad har hänt? Ett besök eller ett telefonsamtal kan förändra allt.. Måtte det gå väl..
Nu har det gått flera dagar sedan försvinnandet och vad jag vet så inget.... Vi den tidpunkten vid Lisa Holms försvinnande så började media skriva stora rubriker om det hela här får man nästan leta efter rubriker.. Men det kanske ökar med tiden..
I NLT kan man dock läsa.. Sedan klockan elva i måndags förmiddag har vi inga nya uppgifter, säger Martin Elfström och framhåller att i nuläget är det inget som tyder på att något brott har blivit begånget.. Antingen vet man mer än vad man säger, för mig är det obegripligt att inte efter ca tre dagar inte misstänka brott..

Missing people var aktiva under försvinnande av Lisa Holm, här har jag inte läst om någon närvaro alls.. Har man tagit vinterlov? Sökandet fortsätter NU i ett nytt område..
Men nu dagen efter så under fredagsförmiddagen har organisationen Missing people kopplats in i sökandet efter den försvunna flickan.. Det var väl på tiden..

Inga kommentarer:

En ny scen.

Läste idag i tidningen att nu finns det mer visioner, nu för en ny aula(DLG), en ansiktslyftning eller någon form av nybygge.. Som med vårt...