onsdag 7 mars 2018

Flicka 14 år försvunnen i Götene.

Har du tips som kan hjälpa polisen i sökandet efter My Bjursten som det nu uppges hon heter som kan hjälpa polisen i sökandet. kan du kontakta polisen på 114 14.,.
Om man räknar med måndagen är det nu fyra dagar som gått, det är lång tid och var är Missing People? Något stämmer inte här!!
Polisen misstänker i nuläget inte att flickan har utsatts för något brott, men utesluter samtidigt inte att något kan ha hänt henne.. Nej det vore väl tjänstefel.. Polisen vädjar om hjälp från allmänheten som inte är rykten..

Inte utan man får väldigt dåliga vibrationer i kroppen.. Inte nu igen..

Kan inte riktigt släppa det där med att polisen inte misstänker något brott. Och det är klart har man inga indikationer så kan man inte gå ut med något om brott.. Men misstankar måste man väl ha..
Man säger att: – Vi uppmanar allmänheten i området att kontrollera olåsta utrymmen i exempelvis uthus och andra liknande byggnader, säger polisen.. I det måste det väl ligga en misstanke om ett eventuellt brott, eller? Man hittade Lisa Holm i ett sådant utrymme, det måste väl ligga och gro?

Under fredagsförmiddagen har organisationen Missing people kopplats in i sökandet efter den försvunna flickan.. Det var väl på tiden..
På Flashback är det full spruta på teorierna om detta försvinnande och inte så mycket att bry sig om, men ibland kan man träffa rätt så man kollar alltid där vad som verkar vara relevant.. Men man vet ju inte vilka uppgifter man skall tro på..

Här finns lite att läsa om angående försvinnande om någon vill fördjupa sig.

På söndag den 11-mars har det gått en vecka sedan hon försvann, varför i tusan återfinns hon inte?
Ännu inget nytt idag lördag 10-03 en hel vecka har gått och inget!! Vad är det som är snett? Om det inte är ett brott då måste det vara ett försvinnande genom bortförande av någon eller genom eget försorg och vad det då är, måste även det vara tragiskt..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har väl hela tiden funnits misstankar om just självmord?

Leif Johansson. sa...

Japp...

Närakuten.

Då har man om jag fattat rätt stängt den jourcentral som fanns ute vid Ågårdsskogens vårdcentral då man idag öppnar i sjukhusets lokaler.. ...