tisdag 6 mars 2018

Alkoholen.

Svenskarna har blivit något mer tillåtande i sin attityd mot alkohol. Framför allt är det personer i åldrarna 16–29 som driver på utvecklingen, enligt organisationen IQ:s årliga Alkoholindex..
Det går inte för sig vad skall politikerna göra nu då å våra vägnar? Höja skatten? Mer byråkrati eller svårare hantering för alkoholen? Något måste väl dessa göra det är ju för vårt eget bästa vi presumtiva alkoholister som bara politiker kan hjälpa..

Visst är alkohol ett gissel många gånger och många får lida för det, men det enda som hjälpte vore ett totalförbud, stänga alla systembolag och ha järnkoll vid gränsen!!
Men se det går inte för då bryter Sverige mot EU.s handelsavtal och man räckte också fram en stark hand för att hjälpa smuggling.. Tror ändå att de absoluta majoriteten svenska handhar alkoholen med försiktighet, tyvärr finns det en del som inte klarar av det.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...