onsdag 7 februari 2018

Subway på gång!

Det är så man baxnar, kan det verkligen vara möjligt? Ännu ett matställe till centrum då har inte ens det senaste där Jysk låg öppnat ännu.. Är det något centrums vänner borde se på är det denna totala överetablering av matställen i centrum..
Denna etablering måste betyda att något annat matställe får slå igen, Lidköping kan omöjligt "försörja" denna massiva uppsamling av matställen i centrum.. Det sägs att en del ställen är på marginalen redan nu och nu kommer det två nya!!!!
Men ok, jag går gärna och tar mig en Subway smörgås eller sallad det skall bli gott.. En franchaisetagare som bor i Skaraborg, ska driva verksamheten och man söker personal.. Snabbt går det också redan i april skall det vara klart, förmodar de menade detta år..
Så inte behövde det stå en tom lokal så länge här precis..

Uppdaterat:
Men av någon anledning sitter det fortfarande papper för fönstren så något har hänt därinne, skylten finns där.. Det skrevs att man skulle öppna i april har jag för mig, nu är vi en bra bit inne i maj.. Så det borde öppnas å det snaraste, innan turistsäsongen kommer igång på riktigt..

Inga kommentarer:

Närakuten.

Då har man om jag fattat rätt stängt den jourcentral som fanns ute vid Ågårdsskogens vårdcentral då man idag öppnar i sjukhusets lokaler.. ...