måndag 26 februari 2018

Miljö igen.

Sverige är väl det mest miljö-hysteriska landet i världen och det verkar vara låst på koldioxid.. Trots att Sverige inte bidrar med mer än 0,2 PROMILLE av världens utsläpp tjafsas det bland politiker och medis som om vi bidrog med 50%..
Nu kan vi i NLT läsa en helsida om denna "hysteri" vilken för Lidköping del inte ens är en piss i havet, men politiker skall ju föregå med gott exempel, i alla fall utåt sett..
Miljö är så mycket mer, det är vår mat vi äter vattnet vi dricker, luften vi andas både hemma och på arbetsplatsen. Det är utrotning av djur, tillståndet i våra hav och inte minst skövling av regnskogen samt mycket mycket mer..
Koldioxiden är endast en del av detta men det verkar vara av överordnad betydelse för många, där vi står inför betydligt akutare miljö-problem men domedagsbasunerna ljuder för det mesta för koldioxiden..
Så är svenska folket det mest miljö-uppskrämda folket i världen så därför kan politiker och media göra och påstå de mest fantastiska saker.. Höj skatten under parollen grön-skatteväxling och folk godtar.. Men på senare tid har vi sett stora protester mot dessa anskrämliga vindsnurrorna som poppar upp i naturen och det är ett friskhetstecken..

Här är en sida som inte följer gängse miljöhysteri..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...