lördag 24 februari 2018

Den blomstertid som kommer!!!

Tydligen om man får tro väderprognosen så har vi en kall vecka framför oss och det hatar jag.. Det var länge sedan man fann nöje i att pulsa omkring i snön aktivt och hade valmöjligheter till aktiviteter som skridskor eller skidor..
Nu skulle det vara förenat med livsfara att snöra på sig något av dessa "mordredskap" och man tar sig fram på trottoarerna med yttersta försiktighet halkande på isiga ojämnheter från dåligt underhållna gångstråk.. Finns ju välskötta också men de är nog i minoritet..

Däremot under den ljuva årstiden då man kan gå direkt ut från bostaden som man är klädd därinne antingen om man går eller cyklar, kan besöka smultronställen man har i stan inte minst våran ljuvliga Stadspark som man pyntar så fint..
Och så att gå och sätta sig ute någonstans med kaffe eller ett glas öl, det finns inget som det och inte något denna årstid kan konkurrera med.. Hoppa man är frisk och kry så man kan njuta av den kommande sommaren och som är säkert, sätta sig på en uteservering.
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...