fredag 12 januari 2018

Restaurang dröjer.

Enligt uppgifter i NLT så dröjer det tydligen med etableringen av den restaurang som skall öppna i huset där Jysk låg vid Rörstrand...
Där skulle en restaurang som heter Thai house varit igång redan.. Det som däremot snart öppnar är STC på övervåningen där det låg ett gym innan.. I bakre änden där Jysk hade sitt lager huserar numera boxningsklubben KK Alround dit man flyttade från källarlokalerna i Wennerbergsskolan om jag inte har fel..
Men det verkar inte som det är några kalla fötter man fått utan en fördröjning och man förväntar sig snart komma igång tydligen.. Återstår att se.. Är det något Lidköping kan klara sig utan är det fler restauranger men det är väl fri etableringsrätt inom detta område så man får väl ta eventuella konsekvenser..
Skrivit om detta innan, om att det var dålig verksamhet innanför dörrarna till restaurangen.. Där det var ett tag sedan man först hörde om etableringen..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...