söndag 14 januari 2018

Hällde ut potta över man.

Så kan det gå, man kan använd potta som vapen också.. Polisen larmades till en bostaden utanför Skara på fredagskvällen. Enligt stationsbefäl vid Lidköpingspolisen började allt med att en man i 55-årsåldern vägrade att lämna en bostad där han hade hälsat på en kvinna under kvällen.. Hon ville att han skulle gå.. Det ledde så småningom till att hon slog honom i huvudet med ”någon form av klubba” och efter det ska hon ha hällt urin över honom.. Måste varit en gammal fastighet då utan vattentoalett om man använder potta.. Eller om den används i "reserv"..
— Hon slängde urin ur en potta på honom, då blev hon av med det innehållet, men det kanske hade varit bättre och hälla ut det på en lämpligare plats..
För det slutade med att mannen anmälde kvinnan för misshandel och ofredande.. Om det var ett kärlekskrankt besök så slutade det inte bra och han borde ha förstått när han skulle lämna huset..

Inga kommentarer:

Midsommar 2018.

Tydligen har vi haft vårt vackra varma väder för ingen kan väl påstå annat sedan vi upplevt sköna maj.. Nu är vi återbördade till det normal...