måndag 15 januari 2018

Flyktinganläggningarna hade dåligt år.

Ett tag täljde de som hade flyktinganläggningarna guld och delade ut rejäla aktieutdelningar till aktieägarna.. Men det har nu förbytts i rena förlustaffären till följd att de flesta har upphört.. Inte sällan får Migrationsverket klä skott för negativ kritik..
Knepigt, för är det någonstans som följer principen "tillgång och efterfrågan" så är det väl inom detta gebit.. Satsar man och tror på lång stadig inkomst så får man står för det draget själv.. Vi skattebetalare har ingen anledning att hålla ägare till dessa anläggningarna om ryggen när inte behov finns..
Så här mycket fakturerade de fem största flyktingföretagen Migrationsverket under förra året..
1. Jokarjo AB: 217 miljoner kronor..
2. Restad Gård AB: 70 miljoner kronor..
3. Pite Havsbad Swedish Lapland DMC AB: 62,4 miljoner kronor..
4. Attendo Individ & Familj AB: 35,1 miljoner kronor..
5. Sportsbaren Arena i Halmstad AB: 33,7 miljoner kronor..

De tio största privata flyktingföretagen tappar totalt cirka en miljard i intäkter för 2017 jämfört med 2016.. En självklar minskning när antalet flyktingar minskade rejält..
2016 fakturerade de tio största bolagen drygt 1,5 miljarder kronor. 2017 var motsvarande fakturering 562 miljoner kronor.. Stackars aktieägare.........

Vet inte hur det ligger till med boendet på de la Gardie Park men det ser inte ut som om det vore någon aktivitet där.. Vet att det stått något om det, men kommer inte ihåg vad det var..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

DLG ska spara.

 Sjukhussyndromet har nått skolan nu De la Gardie och när man skall spara drabbar det inga elever.. Det ska finnas tillräckligt med materia...