fredag 24 november 2017

Rea-dags köer.

Då är Black friday i full gång och nog tusan så märks det av...
Vi brukar ta oss en fika på COOP varje vardag så även denna dag, med den skillnaden att här ute på Änghagens handelsområde fanns knappt en parkeringsplats ledig, det gällde även där ÖB, Jysk, El-Giganten, Burger King finns..
Ute på ringleden var det en ständig ström med bilar både mot Änghagen och mot centrum.. Såg ett inslag i ett morgonprogram om en intervju med en som försökte få folk att bojkotta att handla denna dag.. Om det vi såg var generellt för övriga Sverige så brydde sig inte ett smack om detta "råd"..
Var inte ute i centrum eller på Framnäs men kan tänka mig att det var fullt på de ställena också och att det i centrum var kämpigt med parkeringsplatser..
Det var nog lika mycket folk runt COOP som när Timotej invigde lokalerna för ett antal år sedan.. Nu har man äntligen fått en toa också som man borde haft redan invigningsdagen.. Plus att man fått paketutlämning från PostNord..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...