fredag 17 november 2017

Man pratar om ett badhus!!

Vi kan läsa i NLT: "Senast inom fem till sex år bör en om- eller nybyggnad av badhuset starta, det skriver kultur och fritid när kommunstyrelsens arbets­utskott vill veta skicket på dagens badhus.." Detta badhus har varit nästan i bedrövligt skick ett bra tag med lappningar och lagningar och så vill kommunstyrelsens arbets­utskott veta skicket på detsamma!!!! Har man aldrik besökt inrättningen?
För mig luktar det en planerad fördröjning av hela projektet.. Det borde väl vara ställt bortom allt tvivel att den politiska majoriteten inte har haft en tanke på att prioritera detta bygge.. Men nu börjar det bli lite blåslampa i arslet på dem och då måste man komma på en plan.. Vad vore bättre än en fördröjningsplan värdig Hamnstaden..
Man försöker få fram att man tar ansvar: – Vi tar de här skrivningarna på allvar och ser att Lidköpingsborna behöver ett bra badhus, säger kultur- och fritidsnämndens ordförande(S)..
Nämen jösses!! Har han insett att Lidköping behöver ett bra badhus, starkt jobbat!! Frågan är vad man menar med bra? Se till att det inte förekommer läckor i taket och maskar i golv-fogar?
För inte kan man väl i sin nåder tänka sig ett nytt badhus? Inte med all underskott och allt runt Hamnstaden som kommer att kosta multum..
Det troliga är väl en kosmetisk upprustning av denna gamla antika byggnad, kanske något extra "annex" där barnen kan stoja lite.. Undrar om vi har denna siluett även om tio år?

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...