onsdag 22 november 2017

Härifrån till evigheten!

Nu verkar det som om det är grönt ljus för Lidens trädgård ute vid området där MC-konsult ännu ligger, för det verkar som om det inte blir något mer överklagande till Miljö -överdomstolen och därmed ytterligare fördröjning..
Lidens har redan varit och påtat i marken därute och kan väl nu snarast möjligt dra igång med full styrka.. Man hoppas på inflyttning runt vårkanten eller kanske sommaren..
Biltema som många längtar efter i stan är segare om man fattat det hela rätt så väntar man tills den nya vägen förbi Filsbäck är färdig 2019 av någon anledning. I Trollhättan där man också öppnar gick det supersnabbt och Biltema öppnar där till våren..

Sedan kan vi läsa om Framnäs området där vissa partiers visioner flödar, där skriver man om hotell, hyresbostäder och badhus t.ex. Men det är ännu visioner och är det tidsmässigt à la Hamnstaden så lär några av oss aldrig få uppleva detta.. Dessa visioner plockar man fram troligtvis för att lugna de som irriterar sig över trögheten i ett nytt badhusbygge.. Samtidigt väljer S, V och MP att banta ned sin investeringsbudget för 2019-2021, så under dessa år lär det inte hända ett smack med dessa visioner.. Därtill är reningsverket och ett nytt ställverk alldeles för dyrt.. Som vi lär få bekosta via plånboken..
Anfall är bästa försvar, nu kan den politiska majoriteten peka på sin vision om b.la. ett nytt badhus om något århundrade, det finns i tanken.. Och en större inomhusscen kan byggas i området samt om ett badhus ska placeras intill utomhusbadet kommer det väl att tjafsas om..
Vad som blir av detta vet i tusan!! Förhoppningsvis mer än en tummetott, badhuset lär inte bli något speciellt.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...