tisdag 12 september 2017

Stoppa pizzeria.

I Skövde kommun ligger Värsås som nu blivit riksbekant för att några individer har fått för sig att en pizzeria som vill öppna där är skadlig för barnen..
Och vad skulle detta ske om inte i Sverige där vi skall beskyddas från oss själva till varje pris.. Är det inte alkoholen så är det miljön för att inte tala om vad vi äter.. "ÄTT INTE KÖTT AJABAJA", du ödelägger naturen, lägg extra skatt på kött, läskedrycker och godis för att skydda oss mot oss själva.. Vi kan inte ta de avgörandena på egen hand utan det måste andra göra åt oss..
Enligt Skarabogs Allehanda så oroade sig några ortsbor i Värsås sig i ett brevet för ungdomens hälsa. En pizzeria hotar nämligen att etablera sig på orten, ja jösses stackar barn!!!! De skickade en skrivelse till Skövde kommun..
Man skrev:”Vi kommer alla med stor sannolikhet att äta pizza oftare än förut, vilket i längden skapar ohälsa. Barn behöver allt annat än mer av den typen av mat”, heter det i brevet. Risken finns också, konstaterar författarna, att ungdomarna skulle hänga på pizzerian – när en fritidsgård vore en bättre mötesplats..
Tydligen tror man inte på att föräldrar är förmögna att styra detta själva utan då måste de som tror sig veta hur det blir rycka in och ge de ofullständiga föräldrarna en moralisk hjälpande hand, vare sig de vill det eller inte..
Jösses, rent ut sagt så blir jag så jävla trött på detta predikande över sådana ting vi kan klara av på egen hand.. Människor som inte klarar av det blir inget hjälpta av att stoppa en pizzeria..

Inga kommentarer:

Must dryck.

 Nu är det snart långfredag och påsk vi har ett tag kunnat köpa påskmust som är detsamma som alla andra "must" sorter förmodar jag...