måndag 18 september 2017

Kommer borgen att rivas?

Redan för några veckor sedan i början av september kunde vi läsa att borgen på Medeltidens värld skulle rivas..
Det står nu klart att den skandalomsusade äventyrsborgen i Medeltidens värld i Götene ska rivas stod det t.ex. i SVT.. "Kommunstyrelsen har tagit beslut om att markområdet ska återställas och städas upp. Riddarföreningen Infensus motsätter sig rivningen av borgen eftersom de menar att den skulle fungera utmärkt som klubblokal."
Vad jag förstår så har den ännu inte rivits och står väl fortfarande som det dyraste monumentet Götene någonsin givit sig in på.. – Skräp är det som finns kvar, mycket skräp, konstaterar kommunstyrelsens ordförande då..
Förstår att man inte vill ha detta riktmärke på denna ekonomiska flopp kvar och att hyra ut det ger väl knappast någon större inkomst..
Hur som haver något måste göras med denna långbänk, förstår att för Riddarföreningen Infensus så passar den som hand i handsken.. Men den är förfallen vad man har läst och har man råd att renovera den till brukbart skick? Tror inte skattebetalarna i Götene är speciellt hugade att skjuta till mer pengar..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...