onsdag 13 september 2017

Kafé stängs.

Pingstkyrkan i Lidköping stänger igen sitt kafé efter snart 35 år. Anledningen är svårigheten att få tag på volontärer enligt NLT..
Ja det kan man ha efter ha kastat ut ölschappet och öltillverkningen med de urtjusiga kopparkärlen i fönstren mot Lidan :)
Volontärer är det numera alltid svårt att få tag på kolla idrotten så varför skulle församlingar vara skonade? Man skriver det inte men de måste även känt av den stenhårda konkurrens som finns i denna stad för denna bransch..
Här låg en gång det fina bryggeriet som t.ex. gjorde Eagle beer som man ofta köpte, Märkligt nog var det Pripps AB som köpte och lade ned Lidköpings Bryggeri, det bryggeri som 1829 grundats av Carl Johan Pripp. Kvar i Lidköping står i alla fall de gamla pampiga bryggerifastigheterna kvar.. De som hade kopparkittlarna i fönstren som senare Pingstvännerna rev bort tillsammans med de stora rostfria kärlen..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mycket fylla

i stan? När man läser "polisiärt" i tidningen så ser man hur mycket påverkade personer som tas om hand i stan, mestadels av alkoho...