lördag 23 september 2017

Flyktinganläggningen i Lundsbrunn

är nu borta men det gav ett nästan konkursfärdigt bolag en stor respit och en hel del pengar och nu är det väl tillbaka i de gamla spåren.. Hört rykten om att det åter är till salu..
Tidningen GT har en stor artikel om detta äventyr där man bland annat skriver "Enligt årsredovisningarna för 2014 och 2015 har bolaget tidigare haft ekonomiska svårigheter och det uppges att bolaget haft likviditetsproblem, varit på obestånd och även drabbats svårt av en brand på anläggningen. För de åtta första månaderna 2016 - efter att flyktingboendet öppnat - redovisar bolaget istället en rekordomsättning på 71 miljoner kronor och en aktieutdelning på nio miljoner kronor."
Man är inte ensam över att tjäna storkovan på den enorma invandringen på ca 160 000 människor som kom hit för några år sedan där en del kommuner nästan knäcktes när inte riksdagen tog sitt ansvar..
Nu är det massflykt från anläggningar inte ägda av Migrationsverket och sötbrödesdagarna är över för tillfället.. Ett tag till är det viss beläggning på De la Gardiepark det är väl det enda för flyktingar i stan..

Inga kommentarer:

Sibylla får ny ägare.

 Från den 1 maj tar en 24-åring, som är bosatt i Skara, över Sibylla-restaurangen vid resecentrum i Lidköping.. Har varit där några gånger o...