torsdag 21 september 2017

Det är fan otroligt!!

Det verkar vara svårt att i denna stad byggen skall löpa smidigt är det inte staten som plockar bort jobb är det Länsstyrelsen som bökar eller andra myndigheter..
Nu kan en domstol i värsta fall stoppa både Biltema och Lidens etableringar om det inte går vägen, fan otroligt..
Lidens har börjat arbetet med sin nya butik – men det sker på egen risk, om miljödomstolen i Vänersbor trilskas.. Det vore väl ingen överraskning från det hållet.. Lågbron i Göteborg där slickade de arslen till nackdel för Lidköping och andra Vänerkommuner och frågan är hur de gör här.. Och med överklagan som följd kan det gå åt hel****..
Om domstolen inte godkänner den plan som kommunfullmäktige antagit – då får inte Lidens och inte Biltema bygga här.. Och då kan vi mista många arbetstillfällen och butiker som förbättrar vårt handelsindex..
Denna gång är det Stenaföretaget som har överklagat till domstolen, de skiter väl i om det är bra för Lidköping.. Därför har företaget gått vidare..
Så att företag och andra drar sig för att komma hit är inte underligt, här verkar det bli strul varje gång något lite större skall igång..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...