tisdag 22 augusti 2017

Vindkraft får överklagas.

NLT:
"Mark- och miljööverdomstolen beviljar prövningstillstånd i bygglovsfrågan för ett vindkraftverk vid Vänern i Hällekis. Nu vill rätten att kommunen yttrar sig i frågan.."
Utmärkt.. Att man visar att det inte är fritt fram för dessa förfulande monster och att det inte bara är att yla miljö varje gång.. Nu är det frågan om ett "prövningstillstånd" som denne person(er) från Hällekis får för ett vindkraftverk nära Vänerstranden i Hällekis..
Närboende och aktörer inom turistnäringen med flera har varit emot en etablering, men inte tidigare beviljats rätt att överklaga.. Men denna gång segrade förnuftet.. Det lönar sig att vara trägen.. Tycker annars att överklaganden är ett gissel men det finns undantag så därför må möjligheten finnas kvar..
Förstår de överklagande mycket väl, skulle inte vilja ha skiten i mitt sikte heller, vill de ha alternativ? Sätt upp solceller..
Blicken över Vänern skall vara obruten och inte störas av förfulande vindkraftverk i alla fall..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Must dryck.

 Nu är det snart långfredag och påsk vi har ett tag kunnat köpa påskmust som är detsamma som alla andra "must" sorter förmodar jag...