onsdag 16 augusti 2017

Nya dörrar till sjukhusentrén.

Nu skall det snart byggas lite på sjukhuset igen, denna gång är det huvudentrén till sjukhuset i Lidköping ska byggas om.. Vilket gör att den nuvarande huvudentrén blir stängd i ca tre månader..
En ny entré kommer att finnas i en byggnad intill som man hänvisas till genom skyltning.. Akutens entré påverkas inte den förblir densamma..
Värdinnorna och cafeterian påverkas inte heller av ombyggnationen enligt meddelande.. Det är nya entrédörrar som skall installeras i den ordinarie huvudentrén..
Lite här och lite där byggs det på lasarettet, kanske man kan börja tro på en framtid för vårt lasarett som ett sjukhus och inte som man trodde ett tag en förvaringsplats för långtidssjuka..
Det gäller att även i framtiden att Lidköpings invånare är på alerten för extrema stordrifts-sjukhus-ivrare finns det och kommer att finna i framtiden bland politikerna.. Och då inte kommunpolitikerna förmå att stå emot dessa mörka krafter får de ges ett handtag..
Vi var tusenden som ställde upp för vår akutmottagning och förhoppningsvis minst lika många gör det igen om det behövs.. Ta politikers ordbajseri om framtiden för sjukhus med en nypa salt, fortfarande pågår det nedläggningar inte minst av BB.. Här en bild från vårt stöd för akuten..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...